[1] Berino J. H, Rourke J., (2003), Obesity prevention in preschool native American children: A pilot study using home visiting, Obesity research,11:606-611.
[2] Bowman S. A, Gortmaker S. L, Ebbeling C. B. , Pereira M. A. , Ludwig D. S., (2004), Effects of fast food consumption on energy intake and diet quality among children in a national household survey, Pediatrics, 113 (1), pp. 112-118.
[3] Bộ Y tế, Viện Dinh dưỡng, (2002), Dinh dưỡng lâm sàng, NXB Y học, Hà Nội, tr. 115 – 143.
[4] Brown T, Kelly S and Summerbell C, (2007), Prevention of obesity: a review of interventions, Obesity reviews, 8, Suppl. 1, pp. 127 - 130.
[5] Chen W, Lin C. C. et al, (2002), Approaching healthy body mass index norms for children and adolescents from health-related physical fitness, Obesity reviews, 3(3), pp. 225 - 232.
[6] Nguyễn Văn Hiến, (2007), Nội dung truyền thông giáo dục sức khỏe, Giáo dục và nâng cao sức khỏe, NXB Y học, tr. 61 – 63.
[7] Hà Huy Khôi, (1996), Mấy vấn đề dinh dưỡng trong thời kì chuyển tiếp, NXB Y học,Hà Nội, tr. 156 – 226.